Paella pan huren
Paella pan
21 maart 2019
Barkruk met rugleuning
Barkruk “Oak and Steel”
14 november 2019
Alles

F1 race simulator

325.00

Beschrijving

F1 race meerijden met Max verstappen’s Red Bull Aston Martin (2020)

Altijd al eens in een F1 auto willen rondrijden? Of willen ervaren hoe Max Verstappen zijn tegenstanders voorbij gaat? Met deze realistische Formule 1 racesimulator is dat allemaal mogelijk! Bij ons huurt een op de F1 raceauto gebaseerde realistische racestoel met een force feedback stuur en pedalen waarmee je elke curbstone goed voelt. Daarbij rijdt en oefent Max Verstappen in een vergelijkbare racesimulator!

F1 race simulator huren

Huur onze Formule 1 race simulator en waan je op de Grand Prix’s van 2020 met een Red Bull Aston Martin Formule 1 auto onder je. Ga de race aan met andere coureurs en ervaar de magie van de Formule 1, ook op de nieuwe circuits, Hanoi en Zandvoort! Onze simulator is zeer geschikt voor jong en oud, voor de casual gamer, voor de geoefende gamer en voor de professionele racecoureur. Het is realisme ten top!

Racestoel als entertainment op uw beursstand

De F1 race simulator bestaat uit een podium met frame en racestoel, een F1 stuur en pedalen van Thrustmaster, een 4k HDR 44 inch beeldscherm op een standaard en een Ps4 pro met de meest actuele racegames (formule 1 2020). Een zeer leuke toevoeging voor op uw beursstand en natuurlijk zeer geschikt als amusement bij de jaarlijks bedrijfsborrel.
Interesse in racesimulator verhuur voor uw bedrijf?
Wij bieden een liggende Playseat aan welke dezelfde vorm heeft als de stoel van een F1 auto. Deze leveren we af en bouwen we geheel race klaar op bij u op de locatie.

Playseat huren voor 2 of meer spelers

Tegen elkaar racen over het circuit is mogelijk met onze race simulators, zelfs met een compleet grid van andere coureurs erbij. Het vraagt wel om een internet verbinding met goede wifi. Vraag een offerte aan als u meer dan 1 race simulators huren wil.

Wat kost een F1 race simulator huren?

Een F1 race simulator huren kost u €325,- exclusief BTW en transport per dag of €450,- voor een weekend. Hiervoor krijgt u de een liggende Playseat met high end stuur voorzien van goede force feedback, de nieuwste F1 game van Codemasters, metalen pedalen, een goed scherm en een Playstation 4 Pro. Bij het huren van meerdere simulators hanteren we korting, vraag een offerte aan voor de mogelijkheden.

Wilt u begeleiding bij uw race? Vraag naar de mogelijkheden!

Bekijk voor ander amusement ook onze arcadekast!

Andere suggesties…